- 39
Абрикоси сушені в цукрі - не курага, не сплутайте. Твердіше і трохи кисліше, ніж курага, але також смачна.
Як робимо? Стиглі абрикоси миємо, рознімаємо на половинки, виймаємо кісточки і заливаємо цукровим сиропом. Потім сушимо в сушарці. До складу входять тільки абрикоси і трішки цукру. Більше нічого.
Зберігання. Сухофрукти зберігаються в прохолодному сухомі місці. Свої смакові властивості зберігають не менше року. Проте наші сухофрукти ви з'їсте значно швидше :))
Упаковка. Для відправки вам кожен вид сухофруктів пакуємо в окремий паперовий крафт пакет, на якому буде позначено вид і вагу. Детальніше в розділі Упаковка і доставка
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Собственное производство |
Країна виробник | Украина |
Тип продукції | Сушеные |
Культура | Абрикос |
Тип | Весовые |