Кошик
361 відгук
+380 (97) 705-49-02
Сухий фрукт. Інтернет магазин
Кошик

Про нас

Сухой фрукт

Сухий фрукт - це невелике фермерське господарство, розташоване в місті Сквира Київської області. Зі своїх фруктів і ягід ми виготовляємо смачну пастилу і сухофрукти. Усі наші продукти натуральні, ми їх любимо самі і даємо нашим діткам. Усе зроблено своїми руками.

 

Як ми стали займатися пастилою і сухофруктами?

У нас є діти, які, як і більшість дітей, люблять солодке. І ось ми стали думати, чи можна їх якось відволікти від безкінечного солодкого і давати більше вітамінів. Так, крок за кроком, ми прийшли від бабусиних сушених яблук до всієї тієї смакоти і різноманіття, яке ви побачите на нашому сайті. Спочатку ми робили декілька видів пастили — яблучну і вишневу. Потім побачили, що їдять, і стали робити інші види пастили, а заодно і сухофруктів.

Якось до нас прийшли друзі, спробували, попросили собі. Потім інші друзі. Так і з'явився Сухий фрукт.

Пізніше з'ясувалось, що головні їдоки пастили і сухофруктів — дорослі. Хтось хоче схуднути, хтось відмовляється від солодкого, комусь рекомендував тренер з йоги, а комусь потрібен перекус на роботі.

 

Що смачного ми для вас приготували?

Асортимент сухофруктів і пастили досить різноманітний. Пробуємо робити з усього, що можно виростити в наших широтах.

Сухофрукти - вишні, черешні, абрикоси, сливи, груші, яблука.

Пастила - абрикосова, смородинова, сливова, яблучна, аличова, із йошти (гібрид смородини і агруса). Мікс — яблучно-сливова, абрикосово-яблучна, малиново-яблучна та інші. Крім цього, є ще гарбузова і гарбузово-яблучна.

М'яка пастила в основному виходить з ягід. Твердіша — з фруктів.

Пастила без додавання цукру тож є. Якщо вам потрібна саме така, шукайте її на нашому сайті або дзвоніть. Дещо робимо на замовлення.

 

Корисне і смачне в одному продукті

У складі нашої пастили тільки фрукти (ягоди) і трішки цукру. Більше нічого в ній немає — ні яєчних жовтків, ні меду, ні крохмалу, ні консервантів, стабілізаторів і т.п. Ви отримуєте концентрований набір вітамінів і мікроелементів, що містяться у фруктах і ягодах. І ніякої хімії. Є види пастили без цукру, тобто одні лише фрукти або ягоди.

 

Як виготовляється пастила?

Розглянемо на прикладі абрикосової пастили. Спілі абрикоси миються, з них виймаються кісточки. Блендером перетворюються на пюре. В нього додають трохи цукру (є види пастили без цукру). Пюре тонким шаром розливають по спеціальному піддону і ставлять в сушильну машину. В ній під дією гарячого повітря пюре перетворюється в пастилу за час від 10 до 20 годин залежно від виду фруктів чи ягід. Готовий “млинець” знімають з піддону, розрізають і скручують в трубочки довжиною 10 — 15 см. Ось наша пастила і готова.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner