Груші сушені в цукрі - так само смачно, як і сушені груші, тільки трохи солодше. Гарний перекус.
Як виготовляємо? Груші миємо, розрізаємо на частини, вирізаємо серцевину, ріжемо часточками. Потім певний час витримуємо груші в цукровому сиропі і в сушарку.
Звідки груші? Зі свого саду. Дерева нічим не обробляємо, екологічно чиста місцевість.
Зберігання. Сухофрукти зберігаються в прохолодному сухомі місці. Свої смакові властивості зберігають не менше року. Проте наші сухофрукти ви з'їсте значно швидше :))
Упаковка. Для відправки вам кожен вид сухофруктів пакуємо в окремий паперовий крафт пакет, на якому буде позначено вид і вагу. Детальніше в розділі Упаковка і доставка
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | Власне виробництво |
| Країна виробник | Україна |
| Тип продукції | Сушені |
| Культура | Груші |
| Тип | Вагові |
- Ціна: 70 ₴/100 г

